De ce ferestrele cu geam termopan nu se închid corect?

În prezent, aproape fiecare locuință este dotată cu ferestrele PVC cu geam termopan. De ce? Pentru că sunt practice, convenabile, au proprietăți de izolare termică ridicată, împiedică pătrunderea zgomotului din stradă. Dar uneori, pe parcursul exploatării, survin situații când ferestrele PVC cu geam termopan nu se închid corect, iar atunci trebuie să apelezi la specialiștii din sfera reglajului termopanelor și a reparației geamurilor termopan.

Principalele motive

Această problemă poate surveni din mai multe motive. Cel mai des se confruntă cu ea cei care au instalat ferestrele cu geam termopan cu 5-10 ani în urmă. Acest lucru se datorează faptului că înainte, specialiștii din sfera instalării sau reparației geamurilor termopane la ferestrele PVC, nu dispuneau de informații complete, nu aveau abilitățile de a instala corect geamuri termopane.

Totodată, problemele legate de închiderea geamurilor termopane, pot fi în egală măsură soluționate prin reglarea termopanelor. Totuși, aceste dificultăți survin din următoarele motive:

Situația cea mai gravă dacă închiderea e cauzată de instalarea incorectă a cadrului geamului termopan. În acest caz, este oportun să apelezi imediat specialiștii din sfera instalării și reparației geamurilor termopan.

Apelează la specialiști de înaltă calificare

Dacă te-ai pomenit prins într-una dintre aceste situații, atunci nu e cazul să mergi pe mâna diletanților, ci să apelezi la specialiști cu expertiză în sfera instalării și reparației geamurilor termopan.

Compania Steklopaket.md oferă o gamă amplă de servicii pentru mentenanța și reglajul termopanelor, cu o garanție de 2 ani la serviciile prestate. Specialiștii din echipa noastră vor înlocui elementele accesorii ale geamurilor termopan, vor efectua reparația geamurilor termopane sau înlocuirea acestora, dacă repararea este imposibilă, vor instala plase anti insecte etc.

Toate serviciile sunt de înaltă calitate și se prestează în cel mai scurt interval de timp, iar prețurile sunt cele mai avantajoase de pe piața națională.

Doar contactează-ne!