Servicii

Reparația geamurilor termopan

Ferestrele din PVC cu geam termopan sunt un produs indispensabil în locuința ta. Prin urmare, este potrivit să ai grijă de acestea la timp și să previi uzura timpurile a elementelor de bază sau a accesoriilor. Fie că s-a defectat unitatea de bază, s-a stricat mânerul sau cerceveaua, trebuie să întreprinzi măsurile de rigoare pentru reparația geamurilor termopan, în cele mai convenabile condiții și în cel mai scurt interval de timp. Reparația geamurilor termopan oferă posibilitatea de:

  • a scăpa de curenții de aer
  • a elimina umezeala în exces
  • a păstra echilibrul termic în locuință.

Schimbarea geamurilor termopan

Este momentul oportun să renunți la geamurile vechi și să instalezi ferestre cu geamuri termopan. De ce? Motivul este foarte simplu. Ferestrele de lemn, din perioada sovietică, nu mai fac față cerințelor calitative și de siguranță, astfel încât dacă nu vrei să ai constant senzația curenților de aer, umiditate ridicată în cameră și pierderi la agentul termic, atunci un geam termopan este soluția ideală. Grație eficacității acestui produs, cererea la schimbarea geamurilor termopan este tot mai înaltă, în ultimii ani. În plus, utilizarea acestor tipuri de geamuri termopan reprezintă un semn distinctiv al reparațiilor moderne.

Repararea și schimbarea plaselor anti insecte

Știm cu toții că simultan cu montarea geamurilor termopan, se instalează și o plasă anti insecte, fără care ar fi imposibil să traversăm sezonul cald. Dar, după o exploatare îndelungată apar posibile defecțiuni sau dereglări ale plasei anti insecte.

De aceea, pentru a preveni deteriorarea avansată a plasei anti insecte, invită specialistul Steklopaket ca să îți repare chiar și cele mai mici găuri, astfel încât să prelungești durata de exploatare a accesoriului tehnic.