Mentenanța calitativă și reparația geamurilor termopan a ferestrelor din PVC în cel mai scurt timp, la prețuri avantajoase.

Repararea și reglarea geamurilor termopan reprezintă serviciile de bază în această sferă, iar căutările lor cresc pe zi ce trece, pe motivul exploatării incorecte sau uzurii în timp a elementelor componente sau ale accesoriilor integrate. Efectuarea incorectă sau lipsa reglării termopanelor, precum și schimbarea geamurilor termopane cu întârziere, în rezultatul defecțiunilor, poate dezechilibra întreg sistemul de aerisire și de izolare.

Compania Steklopaket.md efectuează lucrări de reparație a geamurilor termopan de cea mai diversă complexitate!

Spectrul de servicii prestate de compania Steklopaket.md este unul amplu. Îl putem funcțional diviza în trei categorii:

  1. Măsuri preventive, care includ reglarea geamurilor termopan a ferestrelor din PVC, a garniturilor, dar și lubrifierea lor, etc. Preventiv, înainte de debutul sezonului rece, este necesar reglajul ferestrelor termopan și verificarea elementelor inerente acestora.
  2. Instalarea unor elemente de protecție cum ar fi, plasa anti insecte, pervazul și accesoriile geamurilor termopane. Toate aceste elemente oferă funcții suplimentare (lacăte pentru geamuri termopan, "mânerele fumătorilor", sistemele de microventilare, elementele anti-efracție etc.).
  3. Lucrările de reparații ale geamurilor termopan:
    • schimbarea materialului de etanșare al geamului termopan pentru îmbunătățirea proprietăților de izolare termică, mai ales în sezonul rece.
    • schimbarea geamurilor termopan – fie din cauza uzurii sau din dorința de a îmbunătăți caracteristicile tehnice (de exemplu, schimbarea geamurilor termopan clasice pe unele cu protecție termică și solară sau cu proprietăți de izolare fonică sporite etc.);
    • repararea și înlocuirea furniturii, elementelor care asigură garanția unei funcționări stabile pe termen lung a termopanelor.

Efectuăm reglajul și reparația geamurilor termopan ale ferestrelor din PVC, în raza mun. Chișinău și în toată Moldova. Pe site-ul nostru poți găsi o listă de prețuri (în MDL), cu ajutorul cărora poți calcula costul estimativ al serviciului solicitat. Oferim servicii de calitate la prețuri mici. Contactează-ne și ferestrele tale vor funcționa mereu fără cusur!