Prețuri avantajoase la repararea, întreținerea sau schimbarea geamurilor termopan.

Repararea și reglajul termopanelor se numără printre cele mai căutate servicii, în ultimii ani. Defecțiunile provocate de exploatarea incorectă a geamurilor termopane sau a accesoriilor aferente acestora pot provoca ieșirea completă din funcțiune a întregului sistem. Prin urmare pentru a contracara acest fapt este cazul să efectuezi lucrări de mentenanță și de reparații a geamurilor termopan, la timp și prin intermediul celor mai buni specialiști.

Compania Steklopaket.md poate înlătura defecțiuni a geamurilor termopan de orice complexitate! Portofoliul de servicii este foarte larg și îl putem diviza în trei categorii:

  1. Măsurile de prevenție care includ reglajul termopanelor, a garniturilor și lubrifierea acestora, lucru vital mai ales la începutul sezonului rece.
  2. Instalarea unor elemente adiționale: plasa anti insecte la debutul sezonului cald, accesorii de siguranță (broaștele geamului termopan, "mânerele fumătorilor", sistemele de microventilare, elementele anti- efracție etc.).
  3. Lucrări de reparație a geamurilor termopan:
    • înlocuirea materialului de etanșare vechi și ineficient al geamului termopan pentru îmbunătățirea proprietăților de izolare termică.
    • recondiționarea ferestrelor vechi și înlocuirea cu geamuri termopane – pentru a crește nivelul de confort și de siguranță a locuinței;
    • repararea și înlocuirea furniturii, a cărei funcționare corectă este garanția unei exploatări stabile pe termen lung a geamurilor termopan.

Compania Steklopaket.md efectuează reparația și reglajul termopanelor în raza mun. Chișinău și în toată Moldova. Pe site-ul nostru poți găsi o listă de prețuri (în MDL), cu ajutorul cărora poți calcula costul estimativ al serviciului necesar. Oferim lucrări de calitate la prețuri mici.

Tot ce trebuie să faci e să ne contactezi!

Reglarea standart a pliantelor cu armarea clemelor

100 MDL

Ajustarea și schimbarea geometriei profilului PVC

150 MDL

Repararea și montarea furniturii suplimentare

de la 100 MDL

Schimbarea furniturei

900 MDL

Instalarea pervazului de ferestre

150 MDL + costul prevazului

Înlocuirea sigiliului

35 MDL/m.p.

Înlocuirea unităților de sticlă

150 MDL + costul sticlei

Înlocuirea mânerelor pentru ferestre și uși

200 MDL/mâner

Ermetizarea îmbinărilor

100 MDL

Instalarea sistemelor de blocare a ferestrelor împotriva copiilor la ferestrele din PVC

350 MDL

Ajustarea ferestrelor integral (complex)

200 MDL

Chemare mașter

100 MDL