Steklopaket.md – servicii rapide de reparare și instalare urgentă a geamurilor termopan.

Dificultățile provocate de funcționarea greșită a ferestrelor cu geam termopan pot fi înlăturate prin două modalități: schimbarea sau reglajul ferestrelor termopan. Prin urmare, majoritatea defecțiunilor identificate pot fi eliminate prin înlocuirea sau completarea cauciucului de etanșare, schimbarea geamului unic pe unul dublu, mentenanța corectă a accesoriilor etc.

Evident, pentru o exploatare îndelungată și comodă, nu trebuie omisă faza reglării geamurilor termopan. Acest lucru asigură identificarea preventivă a curenților de aer sau a vaporilor de apă condensați, factori ce pot scurta suficient durata de utilizare a ferestrelor cu geam termopan.

Experții companiei Steklopaket.md efectuează un spectru amplu de servicii destinate reparației geamurilor termopan sau reglării termopanelor. Pentru o vizită a specialistului, tot ce trebuie să faci este să apelezi unul dintre numerele de contact sau să completezi formularul de feedback, disponibil pe website. Vizita va fi efectuată fie în ziua aplicării, fie în orice moment convenabil ție. Specialistul va evalua defecțiunile existente și le va înlătura rapid.

În lucrul nostru utilizăm doar furnituri și sisteme de profil de la cei mai buni producători, certificați la nivel mondial. În plus, utilizăm pentru geamurile termopan doar sticlă de cea mai înaltă calitate, cu diverse caracteristici tehnice, conform necesităților tale.

Specialiștii noștri oferă o gamă vastă de reparații de cea mai diversă complexitate, iar garanția lucrărilor noastre e de 2 ani. Beneficiezi nu doar de expertiza specialiștilor, ci și de prețuri plăcute.

Deasemenea confecționăm și reparăm plase anti insecte, care îți vor projeta eficient casa de insectele nedorite, pe timp de vară.

Activăm șapte zile pe săptămână între orele 8:00 și 22:00. Pentru detalii suplimentare, sună acum!

CONTACTAȚI MEȘTERUL