Plase anti-insecte de tip rulou

Fiecare locuință are nevoie de protecție contra insectelor, mai ales de-a lungul sezonului cald. Prin urmare, plasele anti insecte sunt o soluție convenabilă, putând fi instalate la momentul schimbării geamului termopan sau, dacă vorbim de una deja uzată, la momentul efectuării reglării termopanelor. Acestea se fixează într-o cutie mică deasupra ferestrei, pe partea laterală a ușii sau, de ce nu, pe ferestrele înclinate ale acoperișului. Grila plasei anti insecte este flexibilă și protejează avantajos spațiul de invazia insectelor de diferite dimensiuni.

Sistemul unei plase anti insecte de tip rulou are un design simplu sau dublu în casete mici. La cerere, plasa anti insecte este echipată suplimentar cu un profil marginal cu o garnitură perie.

Plasa anti insecte de tip rulou economisește spațiu și se distinge prin performanță deosebită și longevitate în utilizare. Profilurile de design sunt rezistente la efectele razelor UV, coroziune și temperatură. Cutia din aluminiu protejează nemijlocit mecanismul plasei anti insecte de intemperii și alți factori externi.

Principalele avantaje ale plasei pentru țânțari sau alte insecte de tip rolă sunt:

  • poate fi retrasă în cutie, care este fixată în afara geamului termopan, iar instalarea se face pe orice suprafață (lemn, PVC, aluminiu, vitralii);
  • îngrijită corect, plasa anti insecte are o durabilitate înaltă de funcționare;
  • plasa anti insecte de acest tip se fabrică doar din material de calitate, rezistent în timp;
  • soarele, temperatura scăzută, umiditatea nu influențează asupra pânzei din care este creată plasa anti insecte;
  • dimensiunea plasei anti insecte în lățime și lungime este mai mare de 2 metri, deci este ușor să alegi opțiunea potrivită pentru un anumit geam termopan;
  • există posibilitatea de a alege o culoare pentru umbra ramei.
  • Este profitabilă, fiabilă și estetic avantajoasă.

Ce reprezintă o plasă anti insecte cu construcție în role?

Plasa anti insecte de tip rulou este concepută dintr-un profil de ghidare, o bară transversală cu un dispozitiv de prindere, un mâner și un arc de tensiune. Dispozitivul are o durată lungă de viață și rezistență înaltă la influențe externe. După fixarea foii de rolă peste cadru, nu este necesar să o scoți pentru depozitarea în timpul iernii, este suficient să o plasezi într-o cutie.