De ce să alegi ferestre PVC cu geamuri termopan?

Alegerea unor ferestre cu geamuri termopane se datorează, de regulă, unui raport preț-performanță înalt, PVC fiind un material universal și destul de versatil.

Totodată, recondiționarea ferestrelor vechi și instalarea ulterioară a unor ferestre PVC cu geamuri termopane noi este benefică, deoarece PVC-ul este un material extrem de durabil, cu caracteristici pozitive la exploatare: rezistență la factorii de mediu și la uzura fizică, întreținere ușoară.

Comparativ cu ferestrele de tip care cereau o întreținere deosebită (vopsit frecvent, alegerea unui material de protecție sub vopsea), ferestrele cu geam termopan solicită doar o curățare corectă cu detergent ușor, fără elemente abrazive.

Geamul termopan termoizolant este un ansamblu format din două sau din trei foi de sticlă etanșate perfect, între care există un mediu gazos.

În interior sunt utilizate gaze, precum argonul, care are rolul de asigura mai bună izolare fonică și termică. Sticla geamului termopan termoizolant poate fi transparentă, colorată, reflectorizantă, ornamentată și poate avea o influență majoră în proprietățile geamului.

Principalele beneficii ale geamului termopan termoizolant sunt controlul solar, izolarea fonică și termică, fiind un concept des utilizat în construcțiile moderne.

Grație izolării termice eficiente poți să elimini curenții de aer contrastanți din apropierea geamurilor termopan și să consolidezi confortul locuinței tale, eliminând vaporii de apă condensați și umiditatea. În plus, poți beneficia de o reducere consistentă a consumului de energie, de exemplu fără a instala un aparat de aer condiționat special.

Să nu uităm că cea mai mare parte din căldură se pierde prin geamurile termopan, pe care trebuie să le alegi corect și eficace, astfel încât să te bucuri de un echilibru termic propice.

Pentru mai multe informații și date pertinente despre ferestrele cu geamuri termopan poți apela la specialiștii Steklopaket.md, sunând la numărul de tel: +373 (79) 9 6666 8.