Plase anti insecte

Necesitate și eficiență

Fiecare dintre noi are nevoie de liniște și confort în propria casă. Aici asociem cu factorii care influențează semnificativ asupra stării noastre de bine. Din momentul cand se apropie perioada caldă a anului, ne confruntăm cu apariția insectelor care ne perturbă liniștea. Echipa noastră nu renunță nici de data aceasta să vă informeze despre modalitatea de a vă proteja locuința cu plasele anti-insecte, care le putem instala la geamuri sau ușile casei Dvs.

Vă propunem câteva tipuri de plase:

Plase fixe cu cleme:

Aceste plase sunt predestinate special pentru ferestre care au rulouri exterioare aplicate sau la care, din exterior nu este posibilă instalarea altor tipuri de plase. De obicei acestea pot fi ferestrele din camerele de baie sau dormitor, ele sunt foarte ușor de instalat, fiind fixate în clemele în grosimea tocului termopanului Dvs. Unul din dezavantajele acestor tipuri de plase, este că nu pot fi instalate acolo unde avem aluminiu în tâmplărie.

Plase cu balama

Plasele din această categorie se recomandă și sunt cel mai des utilizate pentru termopan cu balamale care sunt montate la ferestre de baie, dormitor sau sufragerie și la usi cu o singură deschidere. Demontarea acestui tip de plasă se execută cu ușurință, fără a apela la specialist. Din proprietăți caracteristice acestui tip de plasă , avem compoziție din carbon și sticlă de culoare gri, acestea reduc vizibilitatea aproximativ cu 15-20% din interior spre exterior si nu poate fi deteriorată sau ruptă cu mâna.

Plase rulou

Aceste plase sunt considerate de tip premium și au următoarea componență: caseta în care se adună plasa în rulou și două ghidaje pe care coboară plasa, motiv din care sunt foarte ușor de manevrat. Acest tip de plase se potrivește oricărui design al casei, ba chiar scoate în evidență unele detalii. Pe lângă factorul estetic mai avem și functionalitate: aerisirea încăperilor sau posibilitatea de a usca rufele în exterior.

Plase Plisse

Dacă tâmplăria este curată, atunci aceste plase sunt special concepute pentru așa ferestre, care nu au roluri exterioare deja montate la uși sau ferestre. Aceste plase sunt considerate ca unul din succesele inovatoare, datorită funcționalității și designului elegant. În compoziția lor este aluminiu extrudat, cu un toc propriu în grosime de 35 mm. Ele se pliază în tocul propriu cu plasa evantai care oferă capacitatea de deschidere cât mai mare. Se curăță foarte ușor cu aspiratorul.

Plase Americane

Plasele după modelul American sunt prevăzute pentru ușile bucătăriilor sau teraselor acolo unde este nevoie de protecție împotriva insectelor cât și a dăunătorilor. Ele sunt dotate cu balamale care au proprietatea de autorevenire metalice, din magneți care fac închiderea acestora instant pe toată lungimea ușii. Acest tip de plase este din fibră de carbon și sticlă și ignifugă (care nu permite ardere sau aprinderea acesteia). Pe lângă toate avantajele , aceste plase au o durată de viață până la 10 ani.

Plase Glisante

Ultimul dar nu cel din urmă tip de plasă este predestinat ușilor din PVC care au deschiderea simplă sau dublă, dotate un un geam în partea de sus. Rularea acestor plase se face cu ajutorul unor role din cauciuc sau aluminiu iar plasa în sine este din fibră de carbon și sticlă. Închiderea acestor plase se face ermetic care oferă un plus de confort și o acționare ușoară a ușii.

Pentru confortul Dvs, echipa noastră se deplasează la adresa locuinței sau biroului pentru a face toate măsurătorile și a vă oferi o consultație gratuită. V-om fi bucuroși să ne împărtășim cu experiența noastră, dar și nespus de recunoscători dacă v-om primi recomandări de la voi.