Garnitura termopan - care e grosimea optimală?

Funcția centrală a ferestrelor cu geam termopan este să asigure un echilibru termic confortabil, mai ales de-a lungul sezonului rece al anului, dar în unele situații nu-și îndeplinesc potrivit această misiune. Cauza, deseori, este grosimea mică a garniturii termopan din componența geamului. Dar oare să fie acesta întreg adevărul? Cu siguranță, nu. De ce?

Pentru început trebuie să reliefăm faptul că garnitura ferestrei PVC cu geam termopan de fapt nu se uzează în întregime, adică nu pe întreg perimetrul acesteia. De regulă, aceasta se uzează doar în anumite părți, astfel perturbând buna funcționare a garniturii propriu-zise a geamului termopan.

Respectiv, putem cu certitudine afirma că reglarea termopanului, și anume a garniturii termopan va fi mult mai eficientă decât simpla înlocuire a acesteia, dar această reglare a termopanului trebuie să fie efectuată la nivel profesional, în vederea asigurării unui rezultat calitativ.

Cât despre garnitura geamului termopan de o grosime mai mare, aceasta se folosește, preponderent, în cazul în care se prevede în plan izolarea unei încăperi cu necesități specifice, cu ferestre prevăzute pentru astfel de tipuri de garnituri.

În cazul în care depistezi defecțiuni ale garniturii unei ferestre cu geam termopan și vezi că ai nevoie urgentă de înlocuirea sau reglarea geamurilor, atunci apelează la specialiștii Steklopaket.md. Aceștia îți oferă montarea, reparația și reglarea termopanelor la cele mai competitive prețuri de pe piață și în conformitate cu standardele internaționale de calitate.

Beneficiază de geamurile termopane fără grija zilei de mâine. Steklopaket.md îți este alături! Contactează-ne în orice moment!