Reglarea corectă a balamalelor la termopane.

Pentru început, e cazul să distingem că există două categorii de balamale pe care le poți folosi la instalarea sau reglarea termopanelor. Unele fixe, precum sunt cele turcești și altele care pot fi reglate cu ușurință, precum sunt cele de origine germană sau austriacă. Pentru reglarea termopanelor eficientă recomandarea noastră este să mergi pe varianta celor cu sistem de reglaj, astfel încât să prelungești durata de funcționare a mecanismelor inerente geamurilor termopane sau altor produse din PVC.

În dependență de problema pe care trebuie să o soluționăm, există trei tipuri de reglaj ale balamalei la geamul termopan:

  1. Reglajul termopanului la balama pentru o fereastră care freacă pe vertical, în partea de jos sau cea de sus - care se efectuează, în dependență de zonă, prin acționarea impulsului de reglaj orizontal al balamalelor inferioare sau superioare la termopan.
  2. Reglajul termopanului la balamaua unei ferestre prin care trec curenții de aer în zona balamalelor - se efectuează în zona de etanșare propriu-zisă prin aplicarea șuruburilor în sensul acelor de ceasornic.
  3. Reglajul termopanului la balamaua pentru o fereastră lăsată - acționarea impulsului de reglaj de la balamaua de jos, aflată pe axă verticală.

În cazul în care ai depistat anumite probleme în exploatarea geamurilor termopane și crezi că ai nevoie de reglajul termopanelor la balamale, atunci apelează la specialiștii Steklopaket.md, care îți oferă montarea, reparația și reglarea termopanelor la cele mai competitive prețuri de pe piață și în conformitate cu standardele internaționale de calitate.

Beneficiază de geamurile termopane cu reglare adecvată, fără grija zilei de mâine. Steklopaket.md îți este alături! Contactează-ne în orice moment!